– Не переймаєтесь, що Тайсон уже не той боєць, яким був раніше. І якщо ви здобудете перемогу 18 травня, не отримаєте належної поваги?

– Слухайте, Тайсон Ф'юрі в бою зі мною буде іншим. На мою думку, коли він боксував із Френсісом Нганну, він не сприйняв його серйозно. Він подумав: "О, це боєць UFC, я виграю його, це легкий бій, бла-бла-бла". Це моя думка. Я не знаю, правда це чи ні. Але я знаю, що Тайсон Ф'юрі зі мною буде іншим.

– Ваш колишній опонент Тоні Беллью сказав, якщо ви будете проводити бій на задній нозі проти Ф'юрі, то Ф'юрі програє. Попри те, що ви менший, ви відчуваєте, що ваш стиль ідеальний для перемоги над Ф'юрі?

– Я не знаю. Слухайте, для мене це не має значення. Я дуже поважаю Тоні, тому що він мій хороший друг. Мій фокус – це мій табір. Мій фокус – це моя підготовка. Я не читаю новини, нічого не дивлюся, я тільки тут, це моя підготовка. Мій фокус – це 18 травня, мій фокус – це моя команда. Мій стиль – чудовий стиль. Я так думаю, це моя думка, Я не знаю, може, люди думають інакше, але це для мене не має значення. Може, вони думають, що в мене хороший стиль чи поганий стиль – для мене це не має значення. У мене чудовий стиль, – сказав Усик в інтерв'ю Seconds Out.

Нагадаємо, бій Усик – Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі відбудеться 18-го травня у Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. На кону вперше в історії стоятимуть 4 паски. Леннокс Льюїс був останнім абсолютом у хевівейті, він володів титулами ще у минулому столітті (1999 рік).