Спершу Богачук мав провести поєдинок проти Себастьяна Фундори за головний титул WBC. У головній події вечора Тім Цзю збирався захищати свій пасок WBO у поєдинку проти Кіта Турмана. Останній травмувався, його погодився замінити Фундора.

Зрештою, Себастьян провів бій проти Цзю-молодшого за два титули WBO та WBC. А українець розділив ринг з Браяном Мендосою за вакантний тимчасовий титул WBC.

Богачук з перших раундів взяв під контроль хід поєдинку, змусивши суперника тертися спиною об канати. Технічніший та легший на ногах американець іноді непогано відповідав контратаками, але не надто небезпечно. На ближній дистанції наш боксер був значно небезпечнішим, доносив до цілі аперкоти і бокові.

Мендоса класно тримав удари, ближче до 9-го раунду на його обличчі з'явилася гематома. Завершити поєдинок достроково у Сергія не вийшло. У 11-й трихвилинці Браян приголомшив українця аперкотом. Наш боєць похитнувся, але не дозволив опоненту розвинути успіх.

За підсумком 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Богачуку – 118-110 та двічі по 117-111. Уродженець Вінниці вперше в кар'єрі тріумфував не достроково. Браян Мендоса зазнав другої поспіль поразки – у попередньому бою він поступився Тіму Цзю.