Обидва претенденти на звання абсолюта у хевівейті систематично діляться з шанувальниками відео з тренувального табору. Зокрема, "Циганський король" активно зганяє вагу. Робити це йому допомагає суворо прописаний план від лікаря-дієтолога Грега Маріотта.

Раніше фахівець розповідав, що Ф'юрі споживає 3 тисячі кілокалорій у дні відпочинку та 4,5-6 тисяч під час тренувань."Тайсон щасливіший, знаючи, що він уже зараз у чудовій формі. Йому більше не потрібно думати про схуднення. Ми вже це зробили. Я вже скинув йому вагу", – наводить слова дієтолога The Sun.

Зараз 35-річний боксер харчується до шести разів на день, тоді як раніше він споживав їжу один-два рази на день. Раціон Ф'юрі включає дві скибочки тосту на заквасці, масло з авокадо, намазане свіжим часником табаско та чорним перцем на сніданок, а також свіжі сливові помідори та нежирні сосиски з яловичого фаршу.

Сніданок також може включати вівсяну кашу та білок зі свіжими горіхами та насінням чіа і омлет. На вечерю у Ф'юрі – 400-грамовий стейк з філе з діжонською гірчицею, а також смажені овочі, зокрема, броколі, спаржа та буряк.