"Циганський король" заявив, що українець несправедливо здобув перемогу над Даніелем Дюбуа в серпні минулого року. Тоді, нагадаємо, Усик переміг в 9-му раунді технічним нокаутом.

Поєдинок запам'ятався гучним скандалом. Дюбуа у п'ятому раунді поцілив Усику нижче пояса – від удару українець впав на коліна і взяв декілька секунд на відпочинок, після чого бій було поновлено. Британець вважав, що суддя прийняв неправильне рішення і мав віддати перемогу йому.

"Я вірю в себе. Я не думаю, що мій удар набагато швидший ніж його. Так, я маю кращі рухи, ніж він, я міцніший за нього і так далі. Якби він був у важкій вазі, тоді він міг би мати спритність рухатися краще, але враховуючи, що з того часу він набрав вагу, я ніколи не зустрічав надважковаговика, хто коли-небудь був таким швидким як я.

Навіть у крузервейті, він весь час скаржився суддям, що отримував удари нижче поясу, коли це не так.

Він отримав удар в тіло від Дюбуа, і його вибило. Він лежав на підлозі таким чином, тремтячи, як маленька с**ка. Він взяв чотири-п'ять хвилин перепочинку, суддя дав йому всі шанси на світі, він повинен був відрахувати нокаут близько 59 разів, але я тут не для того, щоб накидати йому слова, я просто розповідаю факти. Це факт, що він був нокаутований в тіло", – сказав Ф’юрі в коментарі BoxNation.