"Ніхто з британців не зумів перемогти Усика? Він вбивця британців на цю мить, чи не так? Він розібрався з Дюбуа, Чісорою, ЕйДжеєм. Єдиний, хто сам стоїть на його шляху, щоб не дати йому отримати повний контроль над Європою – це "Циганський король".

А ти пам'ятаєш останнього українця, який перебив всіх британців? Володимир Кличко. Ніхто не міг його перемогти, і вони відправили "Циганського короля", відправили йому "гарматне м'ясо". Я бачив його бої, там було "гарматне м'ясо". І я, молодий боксер, пішов з рингу з усіма поясами, і я робив це знову, і знову, і знову. Я говорив це багато років тому. Пам'ятаю, це було сказано на прес-конференції в 2015 році, що більше нікого немає, я обраний, і це правда. Коли потрібно битися проти найкращого, проти боса у цьому дивізіоні, у цій грі, відправте мене.

Я знищу Усика. Він виконав свою роботу, він абсолютний чемпіон у крузервейті. Але у хевівейті він переміг 4 бійців, які всі мають однаковий повільний стиль бою. Тому йому вдалося їх перемогти. З власного досвіду скажу, що я набагато швидший та жорсткіший за Усика. Чи є щось, що вдається йому краще? Не думаю", – сказав Тайсон Ф'юрі в інтерв'ю BoxNation.