Функціонер хоче, щоб бій Усик – Ф'юрі розсудили 6 суддів, а не три, як зазвичай. З відповідною петицією Маурсіо Сулейман вже звернувся до WBO, WBA, IBF і представників обох чемпіонів.

"Те, що ми побачили минулого тижня в Саудівській Аравії, стало ще одним прикладом того, наскільки слабким залишається суддівство в усьому світі. Ми бачили, як в одного судді вигравав один боєць, а у другого – інший. Такі суперечки в бою Ф’юрі – Усик вб’ють бокс.

Бої, особливо на найвищому рівні, заслуговують на це, і тому я зараз висуваю цю пропозицію всім санкціонуючим органам, промоутерам і бійцям. З цим ми всі маємо погодитись", – цитує Сулеймана The Sun з посиланням на Boxing Scene.

Прикладом, який навів Сулейман, є нещодавній поєдинок між чемпіоном WBC у напівлегкій вазі Реєм Варгасом і Ніком Боллом, що відбувся в Саудівській Аравії в андекарді шоу Джошуа – Нганну. Один суддя віддав перемогу Варгасу – 114:112, другий присудив тріумф Боллу – 116:110, у третього судді рахунок був рівним – 113:113. Рей двічі опинявся в нокдауні протягом бою. Зрештою, судді оголосили нічию.