59-річного австралійця госпіталізували до лікарні з лихоманкою. Там він пройшов термінове обстеження серця та ліг під хірургічний скальпель, повідомляє The Sun.

Джефф Фенек переніс 6-годинну операцію на відкритому серці, щоб замінити негерметичний інфікований клапан. Це вже друга подібна операція для австралійської легенди боксу. У 2019-му в Таїланді під час відпустки йому вперше замінили інший клапан.

Вже у середу, 13-го березня, Фенек повідомив про стан свого здоров'я прихильникам у соціальних мережах: "Я почуваюся ху*ово. Хворий як собака. У мене таємнича інфекція. Мені це набридло. Вони думають, що це якось пов’язано з моїм серцем і клапанами. Вони провели купу тестів. Я ще не знаю, які результати.

Я сподіваюся, що мені не потрібна операція, але я не знаю. Я сподіваюся, сподіваюся... У мене також серйозна інфекція в руці, і вони думають, що це може бути пов’язано з серцем. Якщо ви побачите моє зап'ястя, ви помрете. Воно величезне, червоне, запалене, набрякле, ще й болить.

Це може бути інфекція, що походить від клапанів і поширилася по моєму тілу. Вони ще не знають. Звичайно, я хвилююся, звичайно. Я не хочу ще однієї операції".