"Цей джентльмен, на ім'я Туркі Аль-Шейх, очевидно, є дуже впливовою фігурою в спорті та розвагах Саудівської Аравії. Він також найбільший фанат боксу, якого я коли-небудь зустрічав. І дивовижно те, що зараз він говорить про організацію двох боїв ЕйДжея проти Ф’юрі. Одного в Саудівській Аравії, а іншого на стадіоні Вемблі.

Він один із тих хлопців, які все слухають і читають. Тож він напевно читає про те, що я б хотів, щоб цей бій був на Вемблі. Або про те, як я шкодував, що бій відбудеться в Саудівській Аравії.

Двоє британців битимуться за звання абсолютного чемпіона світу, він, напевно, привезе один з боїв до Великої Британії, я справді так думаю. Фінансово вони мають можливість це зробити. Але бійці отримають втричі більше грошей, якщо організувати це потенційно на Близькому Сході та в Саудівській Аравії.

Це дуже складна розмова. Якби запитали, де б ви хотіли битися, більшість британців скажуть: стадіон Вемблі. Але, ви знаєте, це бій за гроші. Це небезпечний вид спорту, і це складна розмова", – цитує Едді Хірна Вoxing News 24.