Нагадаємо, Джошуа і Ф'юрі мали зійтися в рингу ще у грудні 2022-го, але тоді бій зірвався. Зараз їхня зустріч можлива. якщо Тайсон переможе Усика в бою за абсолюта у надважкому дивізіоні.

The Daily Mail зібрав прогнози боксерів, які колись програвали і Ей Джею, і Тайсону. Володимир Кличко сказав: "Ф'юрі, як вітер.В історії боксу є багато прикладів таких хлопців. Вони можуть бути успішними певний час, але недостатньо дисципліновані, щоб продовжувати досягати успіху. Я бажаю Тайсону удачі, але я думаю, що йому бракує дисципліни, а вона важливіша за мотивацію. Ґрунтуючись на своєму досвіді, я б сказав, що Тайсону буде дуже важко в цьому бою".

Отто Валлін: "Важко сказати, що станеться в бою між Ф'юрі та Джошуа. Я вважаю, що Тайсон дуже хороший боксер. Напевно, це можна зрозуміти з того, що він робив у своєму останньому бою. Це гідний бій. Подивимося, що зараз буде з Джошуа.

Я завжди казав, що Ф'юрі виграє той бій, але зараз, перебуваючи з Джошуа, я відчуваю себе трохи інакше. Думаю, важко протистояти Тайсону. Але я трохи змінив свою думку після цього бою".

Ділліан Вайт: "Це бокс у хевівейті. Хто б міг сказати, що Хасім Рахман чи Олівер Макколл нокаутують Леннокса Льюїса? Володимир Кличко програв Россу Пурітті, цього хлопця ніхто навіть не знає. Я вважаю, що обидва хлопці (Джошуа і Ф'юрі) виграють цей бій. Обидва хлопці показали велику універсальність у своїх поєдинках.

Два бої Джошуа з Руїсом і два поєдинки Ф’юрі з Вайлдером – вони ті самі хлопці, але в них різні стилі та різні способи здобути перемогу".