Нагадаємо, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті між Усиком і Ф'юрі відбудеться 18 травня. Завдяки успішній серії Джошуа посідає перше місце у списку претендентів на пасок WBC, зазначила організація у коментарі для Sky Sports.

"Якщо не буде перешкод, пов'язаних з контрактом або промоушном, ми б абсолютно точно схвалили бій переможця проти Джошуа. WBC уважно слідкує за цим – ми повністю звільнили простір для бою за абсолюта, реваншу та іншого поєдинку такого рівня.

Позиція WBC нині полягає в тому, що [організація] дуже відкрита до того, аби абсолютний чемпіон брав участь у поєдинках, які хочуть бачити уболівальники",– йдеться у заяві.

Нагадаємо, у п'яти останніх поєдинках Ей Джей здобув 4 перемоги. У серпні 2022-го він поступився Олександру Усику, тоді у квітні 2023-го переміг Джермейна Франкліна одностайним рішенням суддів. У серпні 2023 року Джошуа нокаутував Роберта Геленіса, а у грудні технічним нокаутом здолав Отто Валліна. Минулого тижня Ентоні брутально зрубав Френсіса Нганну.