"Звичайно, це важкий бій для них обох. Вони чудові бійці, але я віддаю невелику перевагу Усику, тому що думаю, що він загалом кращий, досконаліший боєць. Він краще підготовлений, він швидший, у нього краща робота ніг, він більше б'є, він точний і з кращою технікою.

Не знаю, просто загалом я бачу його кращим бійцем, і він завжди в хорошій формі, завжди сильний психологічно. А у Тайсона Ф'юрі є і злети, і падіння. Не знаю, звичайно, Ф'юрі може побити його, якщо продемонструє чудовий виступ, але я віддаю невеличку перевагу Усику.

Коли ви побачите мене в рингу? Я готовий вийти хоч завтра. Справа не в мені. Я казав, що я був готовий навіть до 8 березня. Я готовий, я чекаю на підписання контракту. Зараз дещо відбувається, але це ще не підписано.

Чи є шанс побачити мене в андеркарді Усик – Ф'юрі? Можливо. Все може статися, це життя. Побачимо. Я сподіваюся. Можливо, ви побачите мене проти Усика 18 травня. Може, Ф'юрі знову отримає розсічення або щось станеться. Я тут, я буду готовий до цього бою", – сказав Хрговіч в ефірі IFL TV.

Нагадаємо, дуель між Усик і Тайсон була запланована на 17 лютого, однак британець отримав травму під час тренувань і поєдинок перенесли на 18 травня.