– Я почуваюся добре. Я так завжди почуваюся. Я в хорошій формі, я пройшов тримісячний табір до крайнього бою, який не стався через розсічення. Тож я у фантастичній формі, готовий вийти на бій через кілька тижнів. Я відпочив, відновився і готовий повернутися знову в табір наступного тижня.

– Я вже обговорював із вашим менеджером, як за 24 години все перебудувалося після вашого розсічення. Але як ви психологічно пройшли через це?

– Знаєте що? У цій грі трапляється лайно. Це було не вперше й не востаннє. Бої зриваються через травми. Що є, те є. Спочатку я був розлючений, думав, що бій зірвався, тому що у нас не було дати. Але щойно ми отримали нову дату через 2 дні – це була фантастика. Усе добре.

– Дозвольте запитати вас про розсічення. У вас буде достатньо часу для спарингів до 18 травня?

– Розсічення вже зажило. Розсіченню потрібно 8 тижнів для загоєння. У мене 15 тижнів від розсічення до дати бою. Тож у мене багато часу. Я не турбуюся про розсічення. Якщо воно відкриється в бою – дідько з ним! У мене було безліч розсічень у минулому. Це бокс", – сказав Ф'юрі в інтерв'ю Stomping Ground.