На 20-те квітня у "Флеша" запланований поєдинок за титул WBC у суперлегкій вазі проти Девіна Хейні. Напередодні події було багато розмов про нестабільний психічний стан Гарсії, а тепер він викликав ще більше занепокоєння серед фанів через одне відео в соцмережах.

На 6-секундному ролику помітна фігура чоловіка в будинку, а в підписі йдеться про сатанізм та смерть: "Ми взяли його, хлопці. Раян Гарсія мертвий. С*ка. 666".

Колишня дружина зірки боксу Андреа Селіна висловила свої переживання після тривожної публікації в соцмережах. Вона нібито поспілкувалася з ним після оприлюднення посту й залишилась стурбованою через стан батька своїх двох дітей.

"Якщо серед моїх підписників є віряни, помоліться за Раяна. Ми не разом, але я спілкувався з ним. Може здаватися, наче з ним усе гаразд, але це не так. і він може здаватися в порядку, але це не так. У глибині душі я знаю, що він зазнає жорстоких утисків. Я не знущаюся, я щиро стурбована, як і всі члени його сім'ї. Ми невинні й хочемо, щоб він одужав, але це все – реальність. Моліться за нього", – написала Андреа Селіна у своєму Instagram.

Водночас батько Раяна, Генрі Гарсія, заявив, що його син просто потролив прихильників, й з ним усе гаразд.