"У технічному плані Ломаченко був неймовірним. Здається, що більшу частину своєї кар'єри він був фізично меншим за своїх суперників.

Так, ми вирушили до Марокко на чемпіонат світу серед молоді до 19 років. Нас усіх побили, щиро кажучи. Нас пограбували, і це був важкий час. З Куби приїхало шість бійців, і вони були найкращими у світі. Вони здобули п'ять золотих медалей та одну срібну. Той, хто програв у фіналі, програв Ломаченку.

Василь бився у стійці шульги у всіх попередніх боях, а потім у фіналі перейшов у ліву стійку. Він був талановитим, але я також вважаю, що він правильно тренувався знову і знову. Я трохи ненавидів Ломаченка. Я вважав, що він не такий хороший. Коли я дивився його бої в записі, я думав: Він дійсно хороший, але він у вазі мухи, і мені все одно.

Усик більший, але я думаю, що Ломаченко один із найкращих бійців у плані техніки на цей момент", – сказав колишній чемпіон світу в ефірі авторського подкасту George Groves Boxing Club.

Нагадаємо, 12 травня Ломаченко зійдеться в рингу з Джоджем Камбососом на RAC Arena у австралійському Перті. На кону стоятиме повноцінний пасок чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі.