– Вранці прийшов із чергування. Ніч була гарячою. Під звуки сирени відпрацьовували з кулеметів по шахедах. Пів ночі простояв за кулеметом. У відділенні вісім людей, на чергування заступаємо на цілу добу. З нами ще один хлопець із ЗСУ. В нас два кулемети, прожектор, прилад нічного бачення. Коли починається сирена, займаємо позиції, чекаємо шахедів. Наше завдання – знищити їх. Прострілюємо тільки свою зону на 45 градусів.

– Якби доля війни вирішувалась на ринзі й треба було б провести 5 боксерських поєдинків, стінка на стінку. Погодились би вийти в ринг та кого б з українців узяли в партнери?

– Звісно б, погодився. Відібрав би найкращих. Усика, чия поведінка під час війни стала гарним прикладом для багатьох. Віталія та Володимира Кличків. Своїх друзів, ексчемпіонів світу Андрія Котельника та Юру Нужненка.

– Як щодо Ломаченка?

– Його б точно не брав. Для мене Ломаченко – персона нон грата. Засуджую його поведінку під час війни. Радий, що не маю до нього жодного відношення, – розповів Дзінзірук в інтерв'ю Чемпіону.