"Ф’юрі не боїться Усика, але він дійсно боїться програти. Я не можу звинувачувати його в тому, що це було навмисно. Усе може статися, ми бачили це багато разів в боксі. За кілька днів до події бої скасовуються, тому що бійці хворіють, травмуються. Це трапляється в боксі, це нормально.

Погано те, що це стається час від часу. Усик працює в тренувальному таборі, працює тяжко, а потім бій скасовується через дурниці. Але цього разу причина скасування не безглузда.

Ніхто не знає, як це відбулося. Ми бачили відео. Багато катменів мають сумніви, що саме цей удар на відео спричинив розсічення. Але це лише чутки", – сказав Красюк у прямому ефірі в своєму Instagram.

Нагадаємо, поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі мав відбутися 17-го лютого в Саудівській Аравії. У цьому протистоянні міг визначитися перший абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі у XXI столітті. Однак вчора, 2-го лютого, команда "Циганського короля" повідомила, що той зазнав сильного розсічення над оком у тренувальному таборі й не зможе вийти у ринг.