"Дорогі друзі, усім доброго, гарного, неймовірного дня. У мене неймовірна субота. Я вже зробив всю роботу, і зараз я трошки відпочиваю.

Друзі, труднощі даються нам для того, щоб ми їх долали. А якщо ми будемо скиглити, коли нам складно, ми просто будемо плаксіями. Усім добра, рухаємось далі", – сказав Усик на відео, яке опублікувала піарниця та координаторка платформи United 24 Ярослава Гресь.

Нагадаємо, поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі мав відбутися 17-го лютого в Саудівській Аравії. У цьому протистоянні міг визначитися перший абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі у XXI столітті. Однак вчора, 2-го лютого, команда "Циганського короля" повідомила, що той зазнав сильного розсічення над оком у тренувальному таборі й не зможе вийти у ринг.

Наразі команда українського чемпіона працює над тим, аби знайти заміну Ф'юрі на короткому повідомленні. Ним може стати Філіп Хрговіч – обов'язковий претендент на бій з українцем за лінією IBF. Водночас саудівські організатори налаштовані скасувати вечір боксу 17-го лютого та повернути глядачам кошти за куплені квитки.