Нагадаємо, Хейні захистив свої пояси WBC, WBA, IBF і WBO в легкій вазі у травні цього року, перемігши одноголосним рішенням суддів Василя Ломаченка.

"Я зробив усе, що міг у легкій вазі. Найважливішим для мене було організувати бій із Джервонтою Девісом, а його сторона не виявила жодного інтересу до цього поєдинку. Я переріс цей дивізіон, тому тепер я переходжу в першу напівсередню вагу, щоб стати чемпіоном у двох дивізіонах.

А після цього бою я розраховую стати чемпіоном у трьох дивізіонах і перейти в напівсередню, якщо, звичайно, Бог дасть, я доб'юся успіху в цьому бою", – цитує Девіна ESPN.

Таким чином, титул WBC у легкій вазі тепер належатиме Шакуру Стівенсону (21-0, 10 KO), він переміг Едвіна Де Лос Сантоса (16-2, 14 KO) на початку листопада. Джервонта Девіс (29-0, 27 KO) є володарем другорядного титулу WBA, тож, найімовірніше, його буде переведено в розряд визнаних чемпіонів.

За вакантний титул IBF битимуться Камбосос (21-2, 10 KO) і Ломаченко (17-3, 11 KO), які, як повідомлялося раніше, домовляються про бій. Василь також є претендентом на пояс WBO, проте, схоже, він не бере участі в поєдинку. Тож, за вакантний титул боротимуться Денис Берінчик (18-0, 9 KO) та Ісаак Круз (25-2-1, 17 KO).