Промоутер чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі Френк Воррен розповів про термін, який надала IBF для проведення поєдинку з українським володарем поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком.

"Наступний обов’язковий бій для Усика проти Хрговича. Але IBF санкціонувала бій за звання абсолютного чемпіона, контракти були подані. Це єдина причина, чому ми оголосили про бій з Усиком перед Нганну, ми не проявляли неповагу до Френсіса. Це єдина причина, чому стало відомо, що бій відбудеться.

Треба було подати договори. Після того, як ці контракти подані, вони повинні були передати їх іншій стороні. Тому ми взяли все в свої руки і оголосили, що контракт на бій був підписаний. Це єдина причина, чому так вийшло. Це не була неповага до когось.

Бій Усик-Ф’юрі повинен відбутися протягом наступних п’яти-шести місяців", – сказав Френк Воррен у коментарі для Seconds Out.

Нагадаємо, що за лінією IBF наступним суперником Олександра Усика у разі перемоги в бою з Тайсоном Ф'юрі є Філіп Хрговіч. Хорват - обов'язковий претендент на титул IBF.