Чемпіон світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександр Усик, зокрема, пригадав епізод із ударом нижче пояса в поєдинку з Даніелем Дюбуа. Адже промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен розповів, що його боксер знає слабкі місця українця. І це удари в корпус. Додамо, що Френк Воррен також представляє Даніеля Дюбуа, який у серпні поступився Олександру Усику в бою з ударом нижче пояса.

"Якщо Ф’юрі думає, що зможе виграти ударами в корпус, це дуже добре. Іноді, коли в тебе немає можливості перемагати, використовуючи правила боксу, ти намагаєшся винайти хитрі речі, щоб здобути перемогу.

Якщо подивитися бій з Дюбуа в записі, то видно, що він не один раз пробував удар нижче пояса, а ті, які я витримав, просто промахувався. Той, про який ми говоримо, я відчував у реальності. Коли я побачив, що рефері зупинив бій через удар нижче пояса і сказав мені, що в мене є до п’яти хвилин, я не поспішав, щоб прийти до тями", – наводить слова Усика видання Probox TV.

Нагадаємо, що бій за абсолютного чемпіона світу в хевівейті між українцем і британцем відбудеться в лютому 2024 року. Хоча за контрактом повинен був пройти 23 грудня. Але через травму Тайсона Ф'юрі після бою з Френсісом Нганну поєдинок перенесли.

Додамо, що у контракті на бій є пункт про реванш для обох боксерів. Цю опцію може активувати сторона, спортсмен якої зазнає поразки.