"Ломаченко буде великим фаворитом, якщо поб’ється з Камбососом. Порівняно з тим моментом, коли вони мали битися за звання абсолютного чемпіона світу, цей бій виглядає як той, що розчарує.

З того часу Камбососа двічі поспіль побив Хейні, а потім йому віддали перемогу суддівським рішенням над Максі Г’юзом, хоча більшість не думає, що він це заслужив. Хоча я й очікую, що Ломаченко легко переможе, але я не впевнений, з чим він залишиться після цього.

Камбосос провів дуже хороший бій проти Теофімо Лопеса, якого я ніколи не бачив таким слабким. Джордж також здобув перемогу над Міккі Беєм у 2019 році, але я не знаю, чи перемогла б сьогоднішня версія Джорджа ту версію Бея, нехай навіть він залишається жорстким, сильним і рішучим", – сказав Маліньяджі для Pro Box TV.

Зауважимо, що бій між Ломою та Камбососом може стати титульним, якщо Девін Хейні, який перебрався в іншу вагу, відмовиться від титулу IBF. Однак не виключено, що Девін захоче повернутися до ваги 135 фунтів для захисту титулу. Останнє слово буде за боксером, якому запропонують обрати – захищати титул або зробити вакантним.