"Джермелл має шанс панчера, але Канело – мужик. Мені дуже подобаються обидва боксери. Чарло принесе більше різноманіття в бій, але Сауль дуже досвідчений боєць. Він пройшов через багато воєн, тепер йому значно простіше ментально.

Канело йтиме вперед, руки завжди триматиме високо, буде продуктивно працювати. Він знає, що найкоротший шлях до суперника – пряма лінія. Він почне свою циклічну роботу: сюди увіткне джеб, туди влупить силовий удар лівою, потім лівий крос. Сауль не буде просто тупо атакувати. Він збирається розібрати на шматки, просто викидаючи удари. Але ніколи не повторюватиме їх. Тепер він дуже зрілий. Канело суттєво змінився після тої поразки Флойду.

Сауль діятиме просто, але нестиме грім у своїх руках. Слідуватиме своєму плану на бій. Перегляне кілька поєдинків Джермелла, розбере їх. Проаналізує його улюблені удари й використає це проти Чарло.

Так, Канело вже теж розбирали. Але це зробив Головкін. Джейкобсу це теж вдалося, а я вважаю Джермелла ліпшою версією Деніела. Але Сауль ментально справляється з усім цим, а потім робить боляче протягом всього поєдинку. Він не виходить в ринг гратися.

Але якщо Канело не розбере Джермелла до 7-го раунду, тоді може все піти веселіше. Тоді він покаже свою майстерність, бо хоч і трохи вимахався, але готовий досягти свого", – наводить слова Рассела Boxing News 24 з посиланням на MillCity Boxing.

Зазначимо, що Джермелл Чарло проведе бій проти Сауля Альвареса вже 30 вересня.