"Не забувайте, що такі відео з тренувань Канело, які постять зараз, ми бачили й перед попередніми боями, де він не мав чудовий вигляд. Велика різниця між 30-секундним відео, де ти наполегливо працюєш, і справжнім поєдинком. Взявши кілька останніх невиразних боїв Сауля, даю великі шанси Джермеллу. Знаю, що Канело говорив про травми та особисті проблеми протягом таборів.

Хочу побачити чудовий конкурентний поєдинок. Питання лиш в тому, чи буде Сауль кращим, ніж у двох останніх боях? Бо Чарло буде, він боєць. Джермелл – один з тих хлопців, який не відступатиме, він не збирається пропускати багато ударів. Він буде відбиватися, тож побачимо, що принесе в ринг Канело. Думаю, бій буде дуже й дуже близьким та конкурентним.

Не можу вже дочекатися цього поєдинку. Це один з тих випадків, коли Канело для перемоги знадобиться його найкраща форма. Чарло піднявся на дві категорії, але він не маленький боксер. Такий же великий, можливо, навіть більший за Сауля. Він теж колись був у першій середній вазі, тож не бачу між ними великої різниці.

Майже впевнений, що вони вийдуть в ринг з практично однаковою вагою, бо Джермелл суттєво набере перед боєм. Буде дуже конкурентний поєдинок", – наводить слова Гарсії Boxing Scene.

Зазначимо, що Джермелл проведе бій проти Сауля Альвареса вже 30 вересня.