"Я б повірив, якби Усик сказав, що захист від удару піднявся/закрутився і притиснув ділянку паху, або що удар припав на ділянку живота нижче від пупка/області пояса, але те, що наговорив Усик зі своєю командою, в жодну книгу з анатомії не лізе. Рефері – полум'яний привіт, витягнув, так би мовити, за яйця Усика.

Треба змінювати систему вибору суддів і рефері. Перетворили бокс на якусь систему грошового обороту – корупція, махінації тощо. Акту Мохаммеда Алі не те, щоб не дотримуються, а відкрито порушують усі "шуліки" навколо боксерів. Загалом, питання ціни.

Одну й ту саму картину кожен може бачити по-різному. Але в боксі, не завжди, звісно, але часом ця картина змінює свій кут огляду залежно від симпатій, грошей, рівня життя і привілеїв. Обсмоктувати цю історію можна довго, але суть залишиться одна – немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про вкрадені перемоги", – написав Редкач у Facebook.

Нагадаємо, український король надважкого дивізіону захистив чемпіонські паски IBF, IBO, WBA, WBO, нокаутувавши Дюбуа у дев'ятому раунді. Під час дуелі британець завдав удару нижче пояса, а Усику знадобилося достатньо часу, щоб підвестися та продовжити бій. Після поєдинку команда Дюбуа накинулася на українця, заявивши, що удар був у межах правил.