26-го серпня Їгіт поступився Денису Берінчику за рішенням суддів в співголовному поєдинку вечора боксу Олександр Усик – Даніель Дюбуа, що відбувся у польському Вроцлаві. У бою швед зазнав кількох забоїв та розсічення над оком і попросив команду медиків про допомогу, однак ті відмовили.

"Якщо коротко, то мені не змогли зашити брову на місці. І не захотіли відвезти в лікарню, бо "моя травма не несе загрози життю". Тому я просидів 4 години з розсіченням брови. Я звернувся до медперсоналу, попросив зашити. Вони сказали, що не зможуть цього зробити, бо в них немає спеціального обладнання, і запропонували вирушити в лікарню. Я кажу: "Без проблем, полетіли". Але вони сказали, що не зможуть мене відвести, оскільки карета швидкої допомоги призначена тільки для травм, які несуть загрозу життю. Запропонували добиратися туди самостійно.

Після довгих суперечок вони все ж таки відвезли мене в лікарню – кинули там і одразу ж поїхали. Ставлення мені дуже не сподобалося. Ну, знаєте, ти стараєшся, викладаєшся на рингу на повну. А вони такі: "Спасибі, Ентоні. А тепер провалюй, бо нам більше від тебе нічого не потрібно". Мене зашили. Сиджу біля лікарні. Хочу звернутися до К2. Чуваки, вам потрібно підтягнути цей момент. За безпорадністю бійців потрібно ретельніше стежити. Це вам ще пощастило. А що було б, якби хтось отримав розсічення як у Баду Джека в бою з Маркусом Брауном? Що б ви тоді робили?", – заявив Ентоні Їгіт на своїй сторінці в соцмережі Х (Twitter).