Раніше боксери вже зустрічалися у любительському ринзі. На Олімпійських іграх в Лондоні-2012 Їгіт поступився Денису в 1/8 фіналу. Тоді суперники влаштували епічне протистояння "в один удар".

Українець традиційно влаштував шоу під час виходу в ринг, цього разу приміряв костюм вікінга. Перший раунд легковаговики провели у розвідці. Далі Берінчик впевнено зайняв центр рингу та взявся працювати першим номером.

Подекуди Їгіт вибухав багатоударними комбінаціями, втім наш боксер не дозволяв розвинути успіх. Ближче до екватора у шведа відкрилося розсічення над оком.

Чудова комбінація від Берінчика у 6-му раунді! Швед наковтався ударів і ледь не взяв коліно. Але довести справу бодай до нокдауну українець не встиг – пролунав гонг. Навіть з цим епізодом поєдинок здавався максимально близьким.

Перед чемпіонськими раундами Їгіт остаточно виснажився, напропускав важких бокових. В 11-й трихвилинці наш боксер втомився від того, що швед постійно занизько опускає корпус – гостю дісталося по потилиці, а Денису від рефері.

Вирішальний раунд перетворився на видовищну рубку з останніх сил. Судді віддали перемогу чинному володарю титулу – Берінчик увосьме захистив пасок WBC International!