Бій Олександр Усик vs. Даніель Дюбуа відбудеться вже сьогодні, 26-го серпня, у польському Вроцлаві. Саме в Польщі сім років тому наш боксер розпочав свій шлях до титулу абсолюта в крузервейті, завоювавши пояс WBO у бою проти Кшиштофа Гловацького. Тепер Усик хоче зібрати усі паски у хевівейті. Останнім титулом за версією WBC зараз володіє британець Тайсон Ф'юрі.

В Україні вечір боксу ексклюзивно транслюватиме медіасервіс MEGOGO за передплатами "Легка", "Оптимальна", "Максимальна" або "Спорт". Переглянути поєдинки можна в розділі "Спорт", на каналі "MEGOGO Гонг" та в окремому поп-ап-каналі, який зʼявиться на сервісі у день події. Студія стартує о 18:15 за київським часом, а перший бій андеркарду – о 20:00. Головну подію вечора, тобто бій Усик – Дюбуа, варто очікувати не раніше 23:00.

Перед Усиком свої поєдинки проведуть інші наші боксери. Денис Берінчик захищатиме титул WBO International у бою зі шведом Ентоні Їгітом, якого вже перемагав на Олімпіаді в Лондоні-2012. Дмитро Митрофанов спробує відібрати пасок WBC Silver у Хамзи Шираза.

Крім того, у ринг вийдуть Федір Черкашин, Василь Чеботар, Ярослав Харциз, Даніель Лапін та Олександр Соломенніков.