"З огляду на дружбу Сашка з Буткевичем, зовсім не здивований. А наскільки це буде серйозно і чи зможе Усик принести користь Поліссю у чемпіонаті – це питання. Думаю, Сашу випускатимуть у товариських матчах чи неключових іграх чемпіонату.

Хоча, може, він серйозно замислився над тим, щоби розпочати кар’єру футболіста. Тим більше досвід у нього є, він займався футболом. Скажу чесно, я не знаю, у що виллється його футбольна кар’єра.

Саша має розуміння футболу, він не буде невидимим гравцем на полі і зможе принести користь команді. Але я сумніваюся, що він гратиме 90 хвилин у ключових матчах. Не думаю, що його розглядають як основного гравця команди. А вийти на 10-30 хвилин – це без проблем.

Навряд чи він гратиме у період підготовки до бою, наприклад, як зараз до Дюбуа. А для того, щоб побігати у футбол після поєдинку, жодних проблем не буде.

Впевнений, що Сашко зможе забити. Відкритись і вийти на позицію він зможе, а бити він вміє. Якщо Усик отримає хороший пас у потрібний момент, то впорається. Це ж не мене випустити на поле, який м’яча у своєму житті не бачив. Усик не один рік займався футболом і розуміє, що треба робити. Поки що ми не можемо говорити про Саню як про професійного футболіста, але він 100-відсотково зможе закотити м’яч у ворота", – цитує Гвоздика FanDay.