"Коли ми згадуємо про бій Джошуа із Володимиром Кличком, усі кричать "браво". Він піднявся з підлоги у бою з хлопцем, який вміє бити правою рукою. Але супернику Ентоні було 40 років, не треба про це забувати. Чи піднявся б він із підлоги, якби бився з 30-річним Кличком? Я не знаю.

Після цього поєдинку Ентоні більше ніколи не поводився так, як раніше. Не було прояву чемпіонського характеру, він не вставав після того, як падав. У бою з Руїсом він не поводився, як із Кличком. Можливо, це через те, що він надто багатий.

Коли Джошуа бився з Кличком, це був бій його життя, бо він ще не мав такого банківського рахунку. Йому вже не потрібно було вставати з підлоги в бою з Руїсом, тому що його банківський рахунок на той момент був неймовірним. Він почував себе в безпеці, якщо говорити про гроші. У боксі ти ніколи не повинен відчувати себе у безпеці", – наводить слова Атласа Boxing Social.

Нагадаємо, у 2017 році Джошуа поступився Кличку технічним нокаутом у 11 раунді. Раніше стало відомо, що ЕйДжей боксуватиме з Ділліаном Вайтом 12 серпня у Лондоні на арені О2.