"Друзі, як я вже писав раніше, професійна боксерська кар’єра – штука досить специфічна. Ми можемо місяцями або майже роками чекати на черговий бій, можемо їздити і витрачати кошти на збори, а після цього не боксувати, травми, багато-багато факторів. Про певного роду стабільність говорити якось важко.

До чого я веду: зараз є чітке розуміння того, що підтримка хлопцям на фронті просто необхідна, але поточна ситуація не дозволяє допомагати у необхідному обсязі. Саме тому Берінчик вирішив віддати на благодійний аукціон свій чемпіонський пояс. Це, звичайно ж, нелегке рішення, але правильне та благородне. За такі вчинки я люблю і поважаю Дениса. Він справжній.

Це саме той оригінальний чемпіонський пояс, який Денис отримав після перемоги в бою проти Івана Менді. Ми дуже довго чекали, дуже старанно готувалися, а потім віддали усе в 12-х раундах на стадіоні Тоттенхем Хотспур. Після перемоги Берік провіз його ледве не по всій лінії фронту, багато наших Героїв тримали його в руках. Це особлива і, навіть не побоюсь сказати, музейного калібру річ.

Кошти друзям Дениса та Гонору (gonor.group). Аукціон до 23.06.2023 (21:00), мінімальний крок 10 000 гривень. З моменту останньої ставки має пройти 20 хвилин", – написав Голуб у своєму Instagram.