"Усе, що говорить Тайсон Ф'юрі, він говорить у дзеркало. Він стає і починає говорити в дзеркало. Тайсон від цього кайфує. Що буде, якщо не вийде домовитися про бій із Ф'юрі? У нас є плани з принцом Халідом і моєю командою. Я не можу про це зараз говорити.

Чи Ф'юрі – найскладніший суперник у моїй кар'єрі? Так я ж із ним ще не боксував. Я найскладніший суперник для себе. Жадібне пузо, я люблю тебе. Ти п'яниця", – сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing King Media.

Нагадаємо, днями український король хевівейту та його промоутер Олександр Красюк підписали контракт із саудівським агентством Skill Challenge Entertainment, яке організовувало реванш Усик – Джошуа. Ця компанія також хоче провести у грудні цього року вечір боксу в Саудівській Аравії, в рамках якого Олександр вийде у ринг проти Тайсона Ф'юрі, а Ентоні Джошуа проведе поєдинок з Деонтеєм Вайлдером.

Нагадаємо, 26-го серпня Усик захищатиме свої пояси у бою проти Даніеля Дюбуа у польському Вроцлаві. А вже наступний поєдинок українця може відбутися якраз на Близькому Сході.