"Немає жодної офіційної інформації про те, чи буде Деонтей битися до грудня. Безумовно, я хотів би, щоб він вийшов у ринг до того часу, це зовсім не секрет. Енді Руїс, як і раніше, один із варіантів, тому все може статися. Ми за крок від того, щоб прийняти дуже важливі рішення.

Вайлдер бізнесмен, тому комусь доведеться дуже щедро заплатити, щоб відкласти його повернення до грудня. Він не хоче сидіти в очікуванні без грошей. Якщо саудити хочуть приберегти його до своєї події, то будуть змушені платити хорошу компенсацію, адже Деонтей ставить на паузу свою спадщину. Без грошей не обійтись" – наводить слова Скотта Boxing Social.

Нагадаємо, наприкінці року може відбутися масштабний вечір боксу у Саудівській Аравії. Очікується, що Вайлдер проведе бій з Ентоні Джошуа, а Олександр Усик зустрінеться з Тайсоном Ф'юрі. Поки що сторони ведуть перемовини, проте багато хто високо оцінює шанси проведення мега події на Близькому Сході.

До слова, востаннє "Бронзовий бомбардувальник" виходив у ринг ще восени минулого року. Тоді Деонтей повернувся після тривалої перерви та вже у першому раунді нокаутував Роберта Геленіуса.