"Я не боюся говорити правду. Якщо Ентоні Джошуа завтра закінчить кар'єру, то завдяки чому його пам'ятатимуть? Його пам'ятатимуть через перемогу над старим Кличком, який 18 місяців сидів на дивані. Він підвівся після нокдауну і завершив свою справу, втім він переміг не найкращу версію Кличка. Його також пам'ятатимуть через поразку від товстуна з Мексики Енді Руїса.

Я кажу на нього "товстун з Мексики", адже у реванші він виглядав, як товсте посміховисько. У нього було багато зайвої ваги, він погано підготувався і виглядав жахливо. Добре, ЕйДжей все ж повернув свої чемпіонські паски. Та не забуваємо, що в першому поєдинку його побили і нокаутували.

Чим ще запам'ятався? Двома поразками від Олександра Усика – одного з найкращих бійців усіх часів, блискучого, талановитого. Але він перебрався у хевівейт з напівважкої ваги.

Тож, якщо зараз поглянути на спадщину Джошуа, там нема про що горланити. Що я думаю про бій Ентоні з Деонтеєм Вайлдером? Джошуа нервовий, наляканий, не ображений, не агресивний і не наполегливий, як це було раніше. Поразки від Усика та Руїса забрали частину його душі. Схоже, що ЕйДжей не здатний зловити свій імпульс. Він не сміливий. Він майже як той лев із книжки "Дивовижний чарівник із країни Оз", – цитує Фроча talkSPORT.