"Результат бою – не закономірний. Коли ми розмовляли у залі зі своїми тренерами з приводу цього бою, я говорив, що буде рівний бій і перемогу віддадуть Хейні. Мені здається, це було очевидно. Тому що Ломаченку, щоб перемогти, мав боксувати на 2-3 голови вище за суперника, бити Хейні, як у 10-му і 11-му раундах.

Коли Василь його прихопив у 10-му раунді, склалося відчуття, що бій завершиться. Але потім він у кінцівці його трохи відпустив. Або хотів залишити трохи сил на 11 раунд, який теж дуже добре розпочав, проте не зміг завершити поєдинок достроково. 12-й раунд вже вийшов трохи змазаним. У таких боях потрібно вигравати нокаутом або з нокдаунами", – поділився Дерев'янченко для Youtube-каналу ТАЙК МАЙСОН.

Нагадаємо, за 12 раундів Ломаченко та Хейні не змогли виявити сильнішого, тому долю переможця вирішували судді. Американський боксер отримав від них одноголосну підтримку (116-112, 115-113, 115-113) та захистив титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Багато хто з цим рішенням не погодився.

До слова, сам Дерев'янченко готується до серйозного бою з Хайме Мунгією, який відбудеться 10 червня на Toyota Arena в Онтаріо (Каліфорнія). Востаннє Дерев’янченко виходив на ринг влітку 2022 року та одноголосним рішенням суддів переміг Джошуа Конлі. Його майбутній суперник також виграв попередній бій – у листопаді 2022 року Хайме у третьому раунді нокаутував Гонсало Корію.