19-го травня на сторінці мексиканця у соціальній мережі Twitter з'явився скандальний допис, в якому він зізнався у порушенні антидопінгових правил і не тільки. На відео він тримає два пакети з зеленою рослиною, схожою на канабіс.

"Я хотів поділитися з вами, яким насправді є моє життя у тренувальному таборі! Я люблю пити кодеїн і курити траву цілими днями. А ще знімаю повій. Потім ми проводимо спеціальну процедуру, аби я був "чистим", коли до нас прийде VADA", – йшлося у пості Енді Руїса.

Менше ніж за годину допис мексиканського екс-чемпіона зник з облікового запису. Руїс вийшов у прямий ефір в Instagram з наступною заявою: "Мій Twitter зламала ця сучка. Вона просто біситься через те, що я щасливий. Вона злиться, тому що у мене нові стосунки. Я нічого не публікував, чуваки.

Це зла людина. Вона намагається зруйнувати мою кар'єру. Тобі це не вдасться, у бога на мене є більші плани, ніж сварка зі скаженою дівчинкою. Мені не подобаються люди, які намагаються облити мене брудом. Це все маячня".

Нагадаємо, раніше Енді Руїс розірвав стосунки зі своєю колишньою дівчиною та матір'ю дітей Джулі Лемус і вже невдовзі знайшов собі нову пасію. Боксер та його екс-кохана звинувачують одне одного в домашньому насильстві.

У 2019 році Енді Руїс став першим в історії мексиканським чемпіоном в надважкій вазі, сенсаційно здолавши Ентоні Джошуа нокаутом. Щоправда, того ж року ЕйДжей повернув усі титули в реванші. Зараз Руїс є одним з головних претендентів на бій з Тайсоном Ф'юрі.