Напередодні Руїса застукали з новою пасією, зіркою соцмереж Майелі Алонсо, коли вони гуляли міжнародним аеропортом Мехіко, тримаючись за руки. Ця новина неабияк розлютила колишню дружину боксера Джулі Лемус, повідомляє The Sun.

Дівчина опублікувала відео в TikTok, де показала повідомлення, в яких відмовлялася пробачати Енді за зраду. А потім Джулі зібрала речі Руїса-молодшого, включно з діамантами, та викинула їх з дому.

Боксер відреагував на ситуацію у своєму Instagram: "Останніми днями різні іспанські ЗМІ поширювали історію про моє особисте життя, зобразили його неправильно та зневажливо. Для того, щоб належним чином інформувати мою аудиторію і ЗМІ, я пояснюю, що на той момент, коли я вирішив знову відкрити своє серце, мої попередні стосунки вже закінчилися. Я хочу у тиші розпочати новий етап мого життя. Усі люди заслуговують на щастя, саме це у мене зараз є, дякуючи Богу".

Нагадаємо, що у 2019 році Енді Руїс став першим в історії мексиканським чемпіоном в надважкій вазі, сенсаційно здолавши Ентоні Джошуа нокаутом. Щоправда, того ж року ЕйДжей повернув усі титули в реванші. Зараз Руїс є одним з головних претендентів на бій з Тайсоном Ф'юрі.