"Олександр у порядку, він розслаблений. Також Усик паралельно займається своїм благодійним фондом.

Чи готовий Дюбуа до бою з Усиком? Ми поки що не розмовляли з його командою, тренерами чи менеджерами, однак спілкувалися з його промоутерами, і вони запевнили нас, що Дюбуа відновився. В мене немає багато інформації, але схоже, що Даніель готовий вийти на ринг у серпні. 25 травня відбудуться промоутерські торги – побачимо, чим вони завершаться.

Де саме ви б хотіли провести бій? Було б непогано зробити це у Великій Британії, але й Близький Схід – теж цікава опція. Також ми роздумуємо над варіантом проведення бою у Польщі – там проживає багато українців і для нас не було би проблемою зібрати стадіон. Плюс ми отримали б сильну підтримку від польського уряду та міністерства спорту, тому такий варіант був би чудовим", – сказав Клімас Boxing News.

Нагадаємо, раніше Всесвітня боксерська асоціація (WBA) офіційно анонсувала промоутерські торги бою Олександр Усик – Даніель Дюбуа. Вони відбудуться 25 травня в американському Х'юстоні, штат Техас. Стартова ставка складатиме один мільйон доларів. Усик отримає 75% від загального призового фонду, а Дюбуа – 25%.