Головною подією вечора став бій між американцем Роландо Ромеро (15-1, 13 KO) та венесуельським ветераном Ісмаелем Барросо (24-4-2, 22 KO). На кону цієї дуелі стояв вакантний титул чемпіона світу за версією WBA в першому напівсередньому дивізіоні.

Обидва боксери стартували акуратно, придивляючись один до одного. У 2-му раунді Барросо опинився на канвасі, однак рефері не зафіксував нокдаун, оскільки вважав, що венесуель зачепився за ногу опонента. У наступній трихвилинці ветеран фактично нокаутував Ромеро, однак той зумів продовжити бій.

Після екватора поєдинку американець виглядав пасивним, віддаючи раунди супернику. Однак все вирішилося у 9-й трихвилинці. Роландо кілька разів пробив, а потім штовхнув Барросо лівою рукою. Суддя зарахував нокдаун. Після цього бійці пішли в розмін, але тут знову втрутився рефері, який ухвалив скандальне рішення, що венесуелець нібито не може продовжувати поєдинок.

Таким чином, Роландо став володарем вакантного титулу чемпіона світу за версією WBA в першому напівсередньому дивізіоні. До слова, у 2022-му Джервонта Девіс нокаутував Ромеро у 6-му раунді.