Вже 20-го травня Лома зустрінеться в ринзі з американцем Девіном Хейні, на кону поєдинку стоятимуть усі головні титули в легкій вазі.

Для українця цей бій стане другим і, ймовірно, останнім шансом завоювати більшість титулів в 135-фунтовому дивізіоні. Подія відбудеться на арені MGM Grand у Лас-Вегасі. Шакур Стівенсон, який претендує на поєдинок з переможцем протистояння, традиційно буде біля рингу. Після фінального гонга він зможе кинути виклик переможцю.

"Шакур приїде до Вегаса на наступних вихідних на бій Хейні – Ломаченко, і ми поспілкуємось з ним і його менеджментом. Знову ж таки, Стівенсон – чудовий боєць, він став великою фігурою завдяки продажам його бою в Ньюарку і рейтингам. Шакур битиметься восени.

У бою з Ломаченком Хейні зрозуміє, чи зможе залишатися в легкій вазі, це стане перевіркою. Він великий хлопець, але знову ж таки, його майбутнє поки що в підвішеному стані. Поки що ми чекаємо на чудовий бій, який відбудеться за кілька тижнів", – сказав Арум в інтерв'ю Ringside Reporter.