"Я передбачаю, що це буде технічний бій. Мені б хотілося, щоб когось спіймали потужним ударом, але вважаю, що це буде дуже технічне протистояння з гойдалками в обидві сторони.

Я б віддав перевагу Хейні через його габарити та розмах рук. До того ж він дуже хороший боксер. Але і Ломаченко звик до більших за себе і довгоруких хлопців. Я не думаю, що це буде односторонній поєдинок, тому що вони обидва на вершині, обидва чудові бійці. Я із задоволенням спостерігаю за обома і просто чекаю хорошої дуелі.

Девін використовуватиме габарити, розмах рук і боксерські навички. Ломаченку потрібно впоратися з цим. Я вважаю, що ми побачимо від нього спурт, тому що він досить розумний, щоб нівелювати деякі інструменти Хейні. Я бачу, що Девін буде вносити корективи. Це буде бій із гойдалками. Можливо, не такий однозначний для публіки, але я стежу за іншими речами", – сказав Стюард у коментарі для YouTube-каналу Boxing News.

Нагадаємо, протистояння за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі між Ломаченком і Хейні відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі на арені MGM Grand.