"У Вашингтоні ми з Володимиром зустрілися, зокрема, з головою сенатського комітету з судової системи сенатором Ліндсі Гремом та сенатором Томом Коттоном. Головою підкомітету з фінансування міжнародних операцій Палати представників Конгресу США конгресменом Діазом-Балартом.

Також виступили в Національному фонді за демократію та поспілкувалися з його президентом Деймоном Вілсоном, представниками уряду США, політиками і дипломатами.

Також я взяв участь у дискусії в Atlantic council. Скрізь говорили про те, що Україна потребує подальшої підтримки партнерів – озброєнням, фінансами. Оскільки момент зараз – критичний. І антипутінська коаліція має посилити допомогу Україні. Щоб Україна перемогла. Щоб переміг цивілізований, демократичний світ", – написав Кличко у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення брати Клички активно намагаються використовувати власну популярність у світі для того, щоб максимально гучно доносити інформацію про російські злочини в Україні. Володимир також бере участь в різноманітних благодійних проектах, які збирають гроші для допомоги українцям.