Джойс проводив перший захист тимчасового титулу WBO, але цей поєдинок став для нього не найкращим і завершився сенсаційною перемогою андердога.

Перші раунди Джо провів погано, перевагою володів Чжан Чжилей, завдаючи потужних ударів по супернику. Одна з атак китайця закінчилася влучним ударом в обличчя лідера – у Джойса розбитий ніс. У 3-й трихвилинці британець перехопив ініціативу. Він почав просто перебивати суперника, не даючи можливості працювати назустріч і нав'язав зручну середню дистанцію, намагаючись постійно зміщуватися.

Однак 4-й раунд був за Чжилеєм. Він був надзвичайно ефективний та набагато краще відпрацьовував у захисті корпусом. Джойс боксував на ближній дистанції та завдавав неакцентованих ударів. Китайцю було непросто, він намагався заклінчувати Джо.

У англійця на обличчі утворилася жахлива гематома, і в 6-му раунді лікар не дозволив йому продовжувати бій далі. Це перша поразка Джойса на профі-рингу, а китаєць здобув 25-ту перемогу і завоював пояс тимчасового чемпіона WBO у суперважкій вазі. Наразі Чжан Чжилей претендує на пояс українця Олександра Усика по лінії WBO.