Ентоні Джошуа, після двох поспіль поразок від Олександра Усика, змінив тренера. На заміну Роберта Гарсії прийшов Деррік Джеймс, який готує зіркового британця до бою з Джермейном Франкліном. Німецький менеджер легендарних братів Кличків Берн Бонте переконаний, що саме цей фактор допоможе повернути Ей Джею втрачену велич.

"Джошуа має пристосуватись до свого нового тренера, як це зробив Володимир Кличко з Менні (Еммануелем Стюардом, – прим. Спорт 24). Потрібно два-три бої, і тоді він буде на вершині. Повірте, він матиме таку ж тривалу безпрограшну серію, як і Володимир. Я це відчуваю, я це знаю", – поділився Бонте в ефірі iFL TV.

Схоже, Бернд пригадав ситуацію Володимира Кличка у далекому 2003 році. Тоді "Сталевий Молот" поступився Коррі Сандерсену та деякий час перебував у професійній кризі. Все змінив вже згаданий Еммануель Стюард. Покійний тренер повернув Володимиру впевненість у своїх силах. Разом вони встановили одну з найдовших безпрограшних серій в історії суперважкої ваги (12 років).

Нагадаємо, уже сьогодні, 1 квітня, Ентоні Джошуа буде битися проти Джермейна Франкліна. Британський боксер вважає, що цей бій буде вирішальним у його кар'єрі.