"Бій з Володимиром Кличком перед 90 тисячами глядачів. Яка ж він все-таки велика людина, він був великим чемпіоном. Я пробив правою, тоді знову доніс до цілі аперкот і побачив, що він поранений.

Інстинктивно я подумав: "Мені потрібно нокаутувати його прямо зараз". Цей хлопець був дуже хорошим боксером. Він упав, але знову підвівся через гордість і егоїзм. Раз-два – бах! Подумав: "Треба слідкувати за ним". Кличко від мене не втече. Тепер я повинен вимкнути його. Двієчка, лівий хук, правий прямий, аперкот, хук.

У цю мить я подумав, що він вже не підведеться. Але Володимир дуже добре підготувався до поєдинку. Він встав на ноги, а я взявся ганятись за ним по рингу.

Після останнього нокдауну рефері вирішив, що з Кличка досить і відмахнувся руками. Ще мить – всі збожеволіли. Вемблі спалахує. Мій дядько ззаду з'їхав з глузду. У нього була хвора нога, але вона раптом зцілилася.

Усі кричать, а я собі думаю: "Відійдіть від мене, дайте мені трохи місця". Люди хапають мене за голову, тягнуть за шию ліворуч і праворуч – це те, що сталося після дивовижної бійки", – цитує Ентоні Джошуа talkSPORT.