"Якщо Джошуа виглядатиме неймовірно у бою з Франкліном, то я думаю, він кине виклик Тайсону Ф'юрі та Деонтею Вайлдеру. Якщо ж він насилу здобуде перемогу, то, можливо, захоче провести ще один бій під керівництвом нового тренера Дерріка Джеймса.

ЕйДжей перебуває під тиском публіки, яка хоче великого бою. Я б хотів побачити, як він спрацюється з новим тренером. У Джошуа в двох останніх боях були різні наставники. Я вважаю, що з Дерріком Джеймсом вони спрацювались дуже добре. Так що в бою з Франкліном він покаже нам, на що він спроможний. Мені здається, що він виглядатиме неймовірно. Джошуа буде готовий до всього", – цитує Хірна Daily Mail.

Нагадаємо, Джошуа переважив свого опонента більш ніж на 9 кілограмів – 115,85 кг в ЕйДжея проти 106,2 кг у Франкліна. Цікаво, що британець показав найбільшу вагу в кар'єрі.

Поєдинок між Ентоні Джошуа та Джермейном Франкліном відбудеться вже сьогодні, 1-го квітня. Для британця цей бій стане першим після фіаско у протистоянні з українцем Олександром Усиком та втрати усіх титулів. Раніше повідомлялось, що український чемпіон також неабияк зацікавлений у поєдинках з "Бронзовим бомбардувальником" та "Циганським королем".