"Знаєте, у чому проблема із Бобом Арумом? Він подобається мені, але уявлення не має, про що говорить. Ну от висловився він про жіночий бокс, а це справді гидко, як для демонстрації на ESPN.

Може йому реально по барабану. А якщо це його думка, то до нього треба ставитись з повагою. Пам'ятаєте, як він закусився з Теренсом Кроуфордом, заявивши, що той – дуже дорогий і, мовляв, не вартує вкладених в нього грошей.

Так не можна, ти маєш відстоювати свого чемпіона, особливо на публіці, але Арум цього не робить. Він взагалі багато говорить, але мало робить.

Хочу, щоб ви були в курсі: якщо я тут буду у 60 років, і продовжуватиму давати вам інтерв'ю, мукати щось у мікрофон, тоді змусьте мене замовкнути! Пошліть мене до всіх чортів.

Хлопці, ми маємо поважати Боба Арума. Йому вже 90 років. Слухайте, я в цьому бізнесі 24 години 7 днів на тиждень. Тому, коли мені виповниться 50 років, а може і раніше, я пошлю все це до біса. І більше ви не побачите мене. Поїду на пляж", – заявив Хірн Vringe.

Нагадаємо, що Едді Хірн є промоутером Ентоні Джошуа, який незабаром має провести бій-реванш з українським чемпіоном Олександром Усиком. Поєдинок запланували на травень, про місце зустрічі поки невідомо.