Поєдинок Ентоні Джошуа – Джермейн Франклін відбудеться 1-го квітня на арені О2 в Лондоні. ЕйДжей вперше повернеться на ринг після фіаско у протистоянні з українцем Олександром Усиком та втрати усіх своїх чемпіонських титулів за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.

Трансляція поєдинку між британцем та американцем буде доступна й в Україні. Дивитись бій Джошуа – Франклін в прямому ефірі можна на стримінговому сервісі DAZN, який є єдиним офіційним транслятором боксерського шоу. Для перегляду необхідно придбати платну підписку. Трансляція головної події вечора розпочнеться не раніше 23:30 за київським часом.

Найбільшим досягненням Джермейна наразі є суперечлива поразка в крайньому поєдинку з Ділліаном Вайтом. Для Ентоні цей бій буде першим з 2015 року, на кону якого не стоятиме жодного бодай другорядного титулу.

Додамо, напередодні поєдинку боксери провели традиційну процедуру зважування. На ній Джошуа переважив свого опонента більш ніж на 9 кілограмів – 115,85 кг в ЕйДжея проти 106,2 кг у Франкліна. Цікаво, що Ентоні показав найбільшу вагу в кар'єрі.