"Тайсон знає мою думку. Вона полягає в тому, що треба звільнити людей, які його оточують. Усіх. Вони суперечать собі, коли говорять про лояльність. Якщо ви йдете пліч-о-пліч, приймайте усі труднощі. Не перекладайте провину на інших, не кидайте його. Тайсон – мій син, я буду з ним до дня своєї смерті.

Та дичина з ШугарХіллом – що це в біса було? "Я тут лише заради Околі", – про що це він? Коли він тренував мого сина, то жив у його будинку з дівчиною, користувався його залом, був наставником. Аж раптом він зрікся його, як Юда Іскаріот від Ісуса Христа? Що в біса там коїлося?

Як на мене – треба його звільнити. Цей вчинок засмучує. Тайсон щиро закохався у свою команду, але виявив, що вони не ті, ким здаються. Уся справа в грошах. Ф'юрі-молодший допоміг ШугарХіллу здійнятись на вершину.

Він дав усім своїм хлопцям шанс, як і всім іншим навколо себе. Це завершилось сумно. Треба позбутись від них, витерти дошку. Навіщо вони здалися чемпіону в надважкій вазі? Було б простіше, якби він все робив сам, а навколо його були здібні люди, які б йому в цьому допомагали. Не лише я. З мудрою командою ми можемо ухвалювати розумні рішення та крокувати своїм шляхом.

Нехай позбудеться усіх. Вони здаються його найкращими друзями. Але щойно виникають труднощі, й на Тайсона сиплеться критика, оточення дистанціюється від нього", – цитує Джона Ф'юрі Metro.