"Серед нинішніх суперважковаговиків у нас на вершині Тайсон Ф’юрі. Він великий супертяж цієї ери. Ф’юрі – шульга і ортодокс, він боксує в обох стійках. Він любить Мохаммеда Алі, як і я. Він любить мене. Ф’юрі вдалося взяти енергію у мене, Мохаммеда Алі та всіх бійців, яких він любить, і спроектувати їх на себе. Тож, якщо говорити про епохи, то він однозначно є лідером нинішньої. Якщо обговорювати попередню епоху, то ви можете говорити тільки про мене, Евандера Холіфілда і Майка Тайсона. У тій ері було три топові бійці.

Мабуть, зараз я хотів би побачити бій Ф’юрі з Усиком. Це був би чудовий поєдинок. Крім того, я вірю, що вони мають зустрітися, оскільки зараз я останній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі. Щоб один із цих хлопців отримав мою корону, їм необхідно побитися", – сказав Льюїс в інтерв'ю YouTube-каналу Sustain Health.

Льюїс став абсолютним чемпіоном світу у 1999-му, здолавши Евандера Холіфілда. В останньому своєму поєдинку на профі-рингу Ленокс технічним нокаутом переміг Віталія Кличка у 2003 році.