"Кажуть, що для Джошуа в цьому бою на кону його кар'єра. Ну, а для мене на кону взагалі все. Я ставлюся так до кожного свого бою, адже боксую все своє життя і зовсім не хвилююся за це. Якщо ти нервуєшся, то ти помилився спортом.

Вони, мабуть, дивляться на мене як на прохідний варіант. Що ж, на них чекає грубе пробудження. Моя ціль – стати об'єднаним чемпіоном світу. Я просто хочу допомагати боксерам. Люблю цей спорт і хочу продовжувати допомагати іншим бійцям зростати. Хочу повернути спорту те, що він мені дав.

Я показав, на що здатний, у бою проти Ділліана Вайта, показав, що можу впоратися з найкращими. Ділліан входить до топ-10 чи топ-15 у світі, і я показав, що можу. Не вважаю, що програв йому. Після повернення додому ми багато працювали і стали кращими, вивчили деякі інші техніки та способи атаки.

Уболівальники побачать, що я б'юся набагато краще, ніж проти Вайта. Настав час, щоб люди сприймали мене серйозно. Це мій новий світанок, настав час заявити про себе. Хочу нокаутувати його дупу – ось моя мета", – цитує Франкліна vRINGe.

Нагадаємо, що бій Джошуа – Франклін відбудеться 1 квітня в Лондоні.